Volem un Futur Net: EU de Castelló presentarà una declaració institucional per recolzar els veïns de L’Alcora contra la Incineradora

martes, 11 de octubre de 2011

EU de Castelló presentarà una declaració institucional per recolzar els veïns de L’Alcora contra la Incineradora

Carreras: “Nosaltres considerem que el problema que es planteja al municipi veí de L’Alcora ens afecta a la resta de municipis de la província, a uns amb un grau més alt i a d’altres d’una manera més indirecta, però la realitat és que el Consell una vegada més vol fer de la nostra província el racó de les deixalles”.

La regidora municipal d'Esquerra Unida critica durament la postura de la consellera Bonig i demanarà a la resta de grups polítics municipals un acord per rebutjar aquesta incineradora. “Molts son els veïns de L’Alcora i la seva comarca els que cada dia viuen i treballen a Castelló, i som molts els castellonencs i castellonenques que durant les vacances o els caps de setmana pugem a l’Alcalatén a descansar, aquesta és una realitat de la qual no es podem escapar i com a capital de província tenim l’obligació moral de donar suport a la resta de municipis si ens necessiten, i en aquest moment hem d’estar al costat de L’Alcora” apunta la regidora d’esquerres.

Carreras finalitza reclamant a la resta de consistori oblidar-se de partidisme i mirar pel benestar de la ciutadania, “durant molt de temps L’Alcora ha estat un municipi clau per l’economia de tota la província i moltes i molts castellonencs han anat a treballar diàriament allí, és moment de fer un esforç solidari i pressionar al Consell perquè escolti la voluntat dels alcorins i les alcorines. No ens podem oblidar que la contaminació de la planta Incineradora ens afectarà també als veïns i veïnes de Castelló”.

1 comentario:

  1. Per fì!!! ja era hora que algu parles com cal, aixi podem sumar en contes de restar, tot el que diu te tanta mola que no se si no ho hauriem d'utilitzar per fer una campanya!!!!!! NO A LA INCINERADORA NO ALS INCOMPETENTS!!!!

    ResponderEliminar