Volem un Futur Net: Albiol: “El PP vol la incineradora a l’Alcora”

miércoles, 30 de noviembre de 2011

Albiol: “El PP vol la incineradora a l’Alcora”

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, denuncia que a la Comissió de Medi Ambient, el Partit Popular ha votat en contra de la proposta dels grups de l'oposició d'impedir la ubicació d'una planta d'incineració de residus a la localitat castellonenca de l'Alcora. “El PP té dues cares, dependent que li convé, una a favor a les Corts on veritablement podrien para el projecte i no volen, i una altra contrària, absolutament demagògica, a l'Alcora”, i afegeix,amb aquesta negativa el Partit Popular ha quedat completament desacreditat i desautoritzat a l'Alcora”.

Albiol anima al PP a explicar a la ciutadania de l'Alcora la incongruència que significa que mentre des de l'alcaldia que ostenten a aquesta localitat es fa una campanya molt forta en contra d'aquesta infraestructura, el mateix partit no té embuts a votar en solitari en contra d'una proposta per impedir la seua construcció a Les Corts Valencianes. “El Partit Popular està demostrant una hipocresia intolerable i juga amb la gent de la capital de l'Alcalatén, l'oposició del PP de l'Alcora és producte d'un càlcul electoral i partidista”.

Albiol assenyala que Esquerra Unida a diferencia del Partit Popular té molt clar que la incineració dels residus no és la solució al problema de fem que patim a les nostres comarques. “Es tracta d'apostar pels mètodes basats en el reciclatge i en el compostatge, i en un model energètic sostenible, i no potenciar solucions altament contaminants com en aquest cas”, i segueix “però no és sols una qüestió ambiental, la salut de les persones és una qüestió fonamental que s'hauria de garantir des de les nostres institucions públiques i no agredir”.

La representant d'esquerres finalitza reclamant que la ciutadania ha de saber que si finalment es construeix una incineradora a l'Alcora, “la responsabilitat serà íntegrament de la Conselleria de Medi Ambient i del Partit Popular, que una vegada més no han volgut escoltar el clamor popular de la societat alcorina que unànimement s'ha oposat amb fermesa en els últims mesos a la incineradora”.


Fuente: GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

1 comentario: