Volem un Futur Net: El Bloc qualifica de 'frau electoral' que el PP retarde la decisió sobre la incineradora de L'Alcora fins després de les eleccions

lunes, 14 de noviembre de 2011

El Bloc qualifica de 'frau electoral' que el PP retarde la decisió sobre la incineradora de L'Alcora fins després de les eleccions

El Portaveu del BLOC a la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha recordat a la consellera de Medi Ambient, Isabel Bonig, la definició de frau segons la Real Acadèmia: "acció contrària a la veritat ia la rectitud, que perjudica la persona contra qui es comet" i ha afirmat que Medi Ambient podria estar cometent un frau electoral si dilata voluntàriament a després del 20-N una decisió ja presa.

"Retardar a consciència al 21-N la decisió de no paralitzar la incineradora és una acció contrària a la rectitud, que perjudica els veïns de l'Alcora i això, segons el diccionari, es diu frau".

En aquest sentit, el portaveu del BLOC a l'Ajuntament de l'Alcora, Víctor Garcia, ha recordat que els nacionalistes ja vam anunciar que anàvem a denunciar cada dia que passi la manca de decisió de la Conselleria. "La consellera va retardar, unilateralment i comunicant només a la premsa la tota de decisió que afecta directament als veïns de l'Alcora. Això ens sembla una falta de respecte als alcorins i al seu ajuntament. Però a més, ens sembla una falta de valors democràtics el possible intent del PP de retardar una decisió que segurament ja està presa per la por a les conseqüències electorals". En aquest sentit es va mostrar rotund: "Si el PP va a hipotecar la salut i el futur dels nostres fills, que tingui la valentia de donar la cara, i que ens ho dia ara, abans d'eleccions".

Garcia va recordar que el 2 de sepitembre vaig sortir de la conselleria l'informe que afirmava que "Atès que davant la nova documentació aportada per l'ajuntament de l'Alcora és necessari i determinant per a la resolució del recurs l'emissió d'informe per part de l'Advocacia General de la Generalitat (...), es suspèn la tramitació del recurs d'alçada fins a la recepció de l'esmentat informe, Comunicar el present ofici als interessats". A García li preocupa que la resolució de l'advocacia de la Generalitat puga estar ja presa però que la Conselleria l'estiga ocultant per motius electorals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario