Volem un Futur Net: EU: 'Seguirem al carrer amb tota la gent que s’oposa a aquesta vergonya'

lunes, 26 de septiembre de 2011

EU: 'Seguirem al carrer amb tota la gent que s’oposa a aquesta vergonya'

Esquerra Unida va estar a la manifestació contra la incineradora que ha tingutr lloc a Castelló. “Seguirem al carrer amb tota la gent que s’oposa a aquesta vergonya”, afirma el coordinador d’Esquerra Unida de l’Alcora, Josep D. Escrig.


Segons el coordinador local “des d’Esquerra Unida no estem disposats a què siguem els castellonencs i les castellonenques els qui paguem amb la nostra salut el resultat d’una política mediambiental irresponsable”, i afegeix “els alcorins i alcorines no ho anem a acceptar”. “La opinió diferent del PP segons on governa respecte de la incineradora ens pareix una burla”, i afegeix “l’alcaldessa no té credibilitat demanant a la gent eixir al carrer quan és el seu propi partit des de la conselleria qui hauria d’aturar l’ampliació de la planta Reyval”. “La consellera Bonig hauria de deixar clara la seua posició al respecte definitivament i assumir responsabilitats”, conclou.

“Hem d’apostar pels mètodes ecològics de tractament de residus, basats en el reciclatge i en el compostatge, i en un model energètic sostenible, substituint progressivament les nostres fonts d’energia per fonts d’energia renovables, i no donar passes cap enrere en aquest procés com es pretén amb projectes com aquest”, i segueix “però no és sols una qüestió ambiental, la salut de les persones és una qüestió fonamental que s’hauria de garantir de les nostres institucions”.

El coordinador d’Esquerra Unida de l’Alcora finalitza “tant que parla el PP d’impulsar el turisme, que ens expliquen quina imatge es pensen que anem a donar com a societat i com afectarà això a l’Alcora”


No hay comentarios:

Publicar un comentario