Volem un Futur Net: Carreras: "És necessari que la ciutadania conega les dades d'emissions contaminants del Serrallo"

miércoles, 14 de septiembre de 2011

Carreras: "És necessari que la ciutadania conega les dades d'emissions contaminants del Serrallo"

La regidora d'Esquerra Unida demanarà al govern municipal del PP que faci públiques les dades recollides a les estacions de mesurament de contaminació mediambiental dedicades a controlar el polígon del Serrallo. Carreras: "És absolutament prioritari que la població conega al que està exposada, des d'Esquerra Unida no pararem fins que tots els ciutadans coneguen el greu perill que suposa un polígon com aquest."

La portaveu d'esquerres demanarà a la comissió pertinent un llistat de les empreses que formen el Serrallo, així com totes les llicencies d'activitats atorgades per l'Ajuntament de Castelló. Carreras: "Som coneixedors que dintre del polígon del Serrallo hi ha instal·lada una incineradora de residus, aquestes plantes son altament contaminants, i considerem que el PP ha de donar les explicacions pertinents i fer saber als ciutadans perquè s'ha autoritzat aquesta activitat."

Esquerra Unida porte molt de temps darrere d'aquest tema, Marina Albiol ha sol·licitat a les Corts les dades de les emissions contaminants, però continua sense resposta. Carreras: "Sabem que els mesuraments son efectuats per una empresa privada, i que òbviament son tan certes com al PP li interessa. Demanarem uns mesuraments fets pel propi Ajuntament i la publicació dels mateixos a la web municipal. Si hi ha responsabilitats, han de recaure única i exclusivament sobre el govern del PP i no sobre una empresa privada, estem parlant de la salut de tots els ciutadans i ciutadanes".

No hay comentarios:

Publicar un comentario